Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας

Απρίλιος 30, 2024 - 20:18

Η ΑΕ Ερμιονίδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Αργολίδας, που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5, 18:00) στο Δημοτικό γήπεδο Άργους, με αντίπαλο τον Παναργειακό. Οι παίκτες μας προπονήθηκαν το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (30/4) υπό τις οδηγίες του Παναγιώτη Διλμπέρη στο Δημοτικό γήπεδο Ερμιόνης. Η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη.

Ο σύλλογός μας θα αγωνιστεί για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σ’ ένα παιχνίδι που αποτελεί γιορτή για το νομό μας, αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες που έχει το ματς, απέναντι στην ομάδα που κατάκτησε το πρωτάθλημα στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Ο αγώνας αποτελεί πρόκληση για το προπονητικό τιμ και τους παίκτες, οι οποίοι στοχεύουν να κάνουν ένα καλό παιχνίδι, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο, μετά και την επιτυχία τους την τελευταία αγωνιστική για το πρωτάθλημα.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε στους παίκτες ότι είναι πολύ σημαντικό για τον σύλλογο που θα αγωνιστεί στον τελικό και οφείλουν όλοι να είναι έτοιμοι, ξεπερνώντας τις δυσκολίες που υπάρχουν. Ανέφερε ότι χρειάζεται απ’ όλους συγκέντρωση και προσήλωση στον στόχο, υπογραμμίζοντας στους παίκτες πως οφείλουν να παίξουν με όλες τις δυνάμεις τους και με αποφασιστικότητα, στο τελευταίο ματς της σεζόν, με σεβασμό στους αντιπάλους.

Οι παίκτες προπονήθηκαν τη Μεγάλη Τρίτη (30/4) σε χαλαρούς ρυθμούς, κάνοντας κυρίως ασκήσεις με την μπάλα, ενώ δούλεψαν και στις στατικές φάσεις τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση.

Η ομάδα μας έχει κατακτήσει το Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας την αγωνιστική περίοδο 2017-18, ενώ έχει αγωνιστεί άλλες δυο φορές στον τελικό της διοργάνωσης, τις σεζόν 2015-16 και 2018-19.

Υπενθυμίζεται ότι ο σύλλογός μας αγωνίστηκε φέτος στον 1ο όμιλο του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αργολίδας. Στην 1η φάση νίκησε στα Δίδυμα τον Ποσειδώνα με 2-0 και ακολούθησε η επιτυχία με 5-1 απέναντι στον Τροιζηνιακό στο Δημοτικό γήπεδο της Ερμιόνης. Στα προημιτελικά η ομάδα μας επικράτησε με σκορ 3-0, στο Παναρίτι του τοπικού Ατρόμητου. Για την ημιτελική φάση, η ΑΕ Ερμιονίδας έφτασε στην επιτυχία, με σκορ 4-0, στο Δημοτικό γήπεδο Τολού, με πολύ ωραία γκολ, απέναντι στον Πανναυπλιακό-Ηρακλή, ομάδα η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Αργολίδας και αγωνίζεται στα μπαράζ ανόδου στη Γ' Εθνική κατηγορία.

https://www.ermionidafc.gr/index.php/new2/blog/603-30-4-2024