Ο Δημήτρης Κρίγγος εκ νέου υποψήφιος με τον Δημήτρη Καμπόσο

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Δημήτρης Κρίγγος εκ νέου υποψήφιος με τον Δημήτρη Καμπόσο

Ιούλιος 14, 2023 - 11:30

Ο Δημήτρης είναι η ήρεμη και αποτελεσματική δύναμη. Διαθέτει μακρά αυτοδιοικητική εμπειρία και ταυτόχρονα σημαντική επιστημονική κατάρτιση.

Από όποια θέση υπηρέτησε το Δήμο μας κατά κοινή ομολογία η θητεία του ήταν άκρως επιτυχημένη και παρήγαγε σημαντικό έργο. Είναι εκλεγμένο μέλος της Γ. Σ. της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), μέλος της Επιτροπής Ανάπτυξης και Υποστήριξης της Επιχειρηματικότητας και μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου.

Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών στη Διοίκηση και Διαχείριση Οικονομικών Μονάδων και Οργανισμών (Msc), με κατεύθυνση το Στρατηγικό Μάνατζμεντ, στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και στην Επικοινωνία και τη Νέα Δημοσιογραφία (MA). Επίσης έχει ολοκληρώσει MBA στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας με τίτλο «Στρατηγική Ανάπτυξη και Επιχειρηματικότητα».

Έχει συγγράψει τα βιβλία: «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση ανάμεσα στο Χθες και στο Αύριο» (Αθήνα: Εκδόσεις ΚΑΠΑ, 2014) και «Αυτοδιοίκηση και κρίση. Συνέπειες της κρίσης στις οικονομικές καταστάσεις του δήμου Άργους Μυκηνών» (Αθήνα: Εκδόσεις Παπαζήση, 2019).

Καλή επιτυχία Δημήτρη!

#ΑλλαγήΠορείας #ΔημήτρηςΚαμπόσος #PameMazi