Η Χρύσα Βλαχοπούλου υποψήφια με τον Δημήτρη Ορφανό

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Η Χρύσα Βλαχοπούλου υποψήφια με τον Δημήτρη Ορφανό

Αύγουστος 12, 2023 - 09:31

Δυναμώνουμε , μεγαλώνουμε και ενισχυόμαστε !

Καλωσορίζω σήμερα στην παράταξη μας την Χρύσα Βλαχοπούλου.

Μια αξιόλογη και καταξιωμένη συμπολίτισσα μας , όπου μεγάλωσε και ζει στο Ναύπλιο και η επιθυμία της να ενώσει τις δυνάμεις της μαζί μας για έναν καλύτερο Δήμο , μας γεμίζει με ακόμα περισσότερη χαρά !

Το Όραμα Δημιουργίας ενισχύεται καθημερινά με συμπολίτες μας , οι οποίοι ονειρεύονται μια σημαντική πρόοδο για τον Δήμο μας και αυτό το όραμα το βρίσκουν στο δικό μας Όραμα Δημιουργίας !

Χρύσα καλώς όρισες, σου εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία και σ ευχαριστώ για την ακόλουθη δήλωσή σου:

Ονομάζομαι Χρυσούλα (Χρύσα) Βλαχοπούλου και είμαι ιδιωτική υπάλληλος στον χώρο των τουριστικών καταλυμάτων και της εστίασης.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη του Ναυπλίου έχοντας μάλιστα καταγωγή από τον Προφήτη Ηλία και τον Άγιο Αδριανό Αργολίδας.

Από τα πρώτα κιόλας χρόνια της ενήλικης ζωής μου ξεκίνησα να δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην πόλη του Ναυπλίου, όπου μάλιστα δημιούργησα και την οικογένειά μου, ούσα μητέρα σήμερα δύο ενήλικων τέκνων.

Από μικρή ήμουν λάτρης κ είχα αντίληψη της αισθητικής κ αν με κάτι ήθελα να ασχοληθώ αυτά ήταν η μουσική, η τέχνη, το θέατρο, τα πολιτιστικά δρώμενα γενικότερα. Ξεχωριστή θέση μέσα στην καρδιά μου καταλαμβάνει το ραδιόφωνο, με το οποίο κ ασχολήθηκα επαγγελματικά ,για περισσότερα από 10 χρόνια, το οποίο τολμώ να το χαρακτηρίσω ως την "μια και παντοτινή μου αγάπη".

Στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτριο Ορφανό και με τον συνδυασμό "Όραμα Δημιουργίας" γιατί οραματίζομαι έναν δήμο καλύτερο για όλους μας, έναν δήμο αισθητικά διαφορετικό, έναν δήμο με πολιτισμική ταυτότητα, έμπνευση, δημιουργία, έναν δήμο του μέλλοντος.

 

Δημήτρης Ορφανός
Υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων