Γ Εθνική: «Άλωσε» τη Ρόδο η Ερμιονίδα, 3-1 την ΑΕΡ Αφάντου (βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ Εθνική: «Άλωσε» τη Ρόδο η Ερμιονίδα, 3-1 την ΑΕΡ Αφάντου (βίντεο)

Οκτώβριος 23, 2023 - 09:41

Πηγή: xxsports

Με ψυχή, σθένος, πολύ καλή τακτική προσέγγιση και όμορφα γκολ, η ΑΕ Ερμιονίδας κατάφερε να πετύχει το πρώτο της «διπλό» στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, καθώς «άλωσε» την έδρα της ΑΕΡ Αφάντου στη Ρόδο, φτάνοντας σε σπουδαία επιτυχία με σκορ 3-1, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής. 

Αυτή τη φορά η ομάδα μας εκτός από ουσιαστική, εκμεταλλευόμενη με τον καλύτερο τρόπο τις φάσεις που έφτιαξε, άντεξε έως το τέλος, καθώς βοήθησαν και οι πέντε αλλαγές που έκανε ο Παναγιώτης Διλμπέρης, με αποτέλεσμα η ΑΕ Ερμιονίδας να επιστρέψει στις νίκες στο πρωτάθλημα, να φτάσει στο δεύτερο «τρίποντό» της και να πάρει βαθιά βαθμολογική… ανάσα, έχοντας, πλέον, έξι πόντους.

Η ΑΕ Ερμιονίδας κατάφερε να σταθεί καλά τακτικά, ειδικά στα πρώτα λεπτά, όταν και η γηπεδούχος άσκησε – όπως αναμενόταν – πίεση. Ο σύλλογός μας κοίταξε, πρωταρχικά, να κλείσει τους χώρους στη μεσαία γραμμή και στην άμυνα, και όσο περνούσε ο χρόνος προσπάθησε να ξετυλίξει και τις επιθετικές αρετές του. Κατάφερε, μάλιστα, να φτάσει στην επίτευξη τριών γκολ, σε καθοριστικά σημεία, με πολύ όμορφα τέρματα από τους Τριμπόνια (30’), Λαλόρ (46’), Ζεκιράι (82’), ενώ είχε μειώσει (1-2) για τη γηπεδούχο ο Λαθούρης (47’).

Η ομάδα μας έφτασε σε μια πολύ μεγάλη νίκη, απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο. Προηγήθηκε με δυο γκολ διαφορά, δεν πτοήθηκε από την άμεση μείωση του σκορ, κατάφερε να σταθεί όρθια στην πίεση των αντιπάλων της και μετά το 1-2, με την άμυνα και τον Κουζούνια να επεμβαίνουν όποτε χρειάστηκε, με τον σύλλογό μας να φτάνει, τελικά, και σε 3ο τέρμα… «Χτυπώντας» ιδανικά σε αντεπίθεση, καθώς εκμεταλλεύτηκε ιδανικά κενούς χώρους που άφησε η ΑΕΡ Αφάντου, έχοντας και δοκάρι στο 63' με τον Τριμπόνια!

Τα γκολ και οι φάσεις του αγώνα:

10’: Ο Ζέλεφ πραγματοποίησε τη σέντρα από αριστερά για την ΑΕΡ Αφάντου, ο Κουζής που προσπάθησε να καλύψει την μπάλα, βρέθηκε στο έδαφος, από σπρώξιμο του Γκέτσι, ενώ ο Κουζούνιας έκανε έξοδο. Ο διαιτητής έδωσε επιθετικό φάουλ, μετά από υπόδειξη και του πρώτου βοηθού Ρούσσου. Στη συνέχεια σκόραρε ο παίκτης της γηπεδούχου.

15’: Ο Χατζησάββας σούταρε άουτ για τους Ροδίτες.

17’: Ο Φερεντίνος έκανε τη σέντρα για την ΑΕΡ Αφάντου και ο Χατζησάββας με ανάποδο «ψαλίδι» έστειλε την μπάλα λίγο άουτ.

26’: Ο Αποστολίδης εκτέλεσε κόρνερ για τη γηπεδούχο, ο Χατζησάββας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

29': Από δεξιά ο Αποστολίδης έβγαλε τη σέντρα για την ΑΕΡ Αφάντου, ο Γκέτσι έπιασε την κεφαλιά στην περιοχή, και η μπάλα βρήκε στο κεφάλι του Λαθούρη!

30’: Γκολ για την ομάδα μας! Μετά από υποδειγματική ανάπτυξη της ΑΕ Ερμιονίδας και γρήγορης μετάβασης από την άμυνα στην επίθεση, ο Τριμπόνιας βρέθηκε με την μπάλα στα αριστερά. Ο έμπειρος επιθετικός πάτησε περιοχή και με ωραίο φαλτσαριστό σουτ έστειλε την μπάλα στο απέναντι «γάμα», «γράφοντας» το 0-1.

37’: Ο Γκέτσι σούταρε άουτ για την ΑΕΡ Αφάντου.

41’: Ο Κουζούνιας έδιωξε σε κόρνερ για την ομάδα μας με όμορφη απόκρουση, εκτέλεση φάουλ του Χατζησάββα.

46’: Γκολ για τον σύλλογό μας! Με τη σέντρα για την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου, η μπάλα έφτασε δεξιά στον Κουζή, ο οποίος σέντραρε, στη συνέχεια ο Διγκόζης σούταρε, η μπάλα κατέληξε στον Λαλόρ, και ο τελευταίος, από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την στρογγυλή «θεά» στα δίχτυα, πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα (0-2) για την ΑΕ Ερμιονίδας.

47’: Γκολ για τη γηπεδούχο. Η ΑΕΡ Αφάντου μείωσε άμεσα στο σκορ (1-2), όταν οι παίκτες μας δεν μπόρεσαν να κόψουν τον Κεσίδη, ο οποίος μπήκε στη μεγάλη περιοχή, έκανε το γύρισμα και ο επερχόμενος Λαθούρης σκόραρε.

57’: Ο Κουζούνιας έκανε πολύ όμορφη απόκρουση σε μια άτυχη στιγμή για την ομάδα μας, όταν ο Κουτσιανικούλης εκτέλεσε κόρνερ και ο Θαρλίς στην προσπάθειά του να διώξει, έδωσε στην μπάλα πορεία προς το τέρμα του συλλόγου μας.

63’: Η ΑΕ Ερμιονίδας έφτασε κοντά στο τρίτο της γκολ, όταν ο Τριμπόνιας έκανε το σουτ και η μπάλα κατέληξε στο αριστερό δοκάρι.

67’: Ο Γκέτσι αστόχησε με πλασέ στην κίνηση για τη γηπεδούχο, μετά από σέντρα του Στοϊνοβιτς.

70’: Ο Κουζούνιας έδιωξε, για την ομάδα μας, σε κόρνερ, επικίνδυνο σουτ του Κουτσιανικούλη.

72’: Ο Αποστολίδης έκανε το πλασέ από καλή θέση για τους Ροδίτες και ο Κουζούνιας ήταν σε σωστή θέση, ώστε σταματήσει την πορεία της μπάλας.

82’: Γκολ για την ΑΕ Ερμιονίδας! Η ομάδα έφυγε γρήγορα στην αντεπίθεση με τον Ζεκιράι, ο νεαρός μέσος προχώρησε και με σουτ από τα 30 μέτρα έστειλε την μπάλα στο αριστερό «γάμα» της εστίας, πετυχαίνοντας το 3-1 για την ομάδα μας.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Παναγιωταράς, ο οποίος είχε για βοηθούς τους Ρούσσο και Τζανή, όλοι του συνδέσμου Αθηνών.

Οι συνθέσεις:

ΑΕΡ ΑΦΑΝΤΟΥ (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Καπούταγλης, Παναγιωτόπουλος, Λεσάι, Στοΐνοβιτς (85’ Κορλός), Φερεντίνος, Κεσίδης, Ζέλεφ (54’ Κουτσιανικούλης), Αποστολίδης, Λαθούρης, Χατζησάββας (60’ Κιοσέογλου), Γκέτσι.
ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Κουζούνιας, Τζιέρης, Βιρβίλης, Τριμπόνιας (68’ Δρόσος), Θαρλίς, Λαλόρ (80’ Κάρδαρης), Διγκόζης (80’ Ζεκιράι), Τάσιος (68’ Κορακιανίτης), Κουζής, Πορφυρόπουλος (65’ Αρσενίδης), Κάλα.

www.ermionidafc.gr

Α.Ε.Ρ.Α-Α.Ε Ερμιονίδας 1-3 / Γ Εθνική - 3ος Όμιλος