Γ΄ Εθνική: Ο Παναργειακός νίκησε την Κόρινθο 1-0 (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Γ΄ Εθνική: Ο Παναργειακός νίκησε την Κόρινθο 1-0 (φωτο-βίντεο)

Νοέμβριος 12, 2023 - 18:02

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Παναργειακός- Κόρινθος 1-0. Δίκαιη νίκη για τον Παναργειακό το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πρίκα στο 52ο λεπτό ο Παναργειακός σημείωσε μια μεγάλη νίκη απέναντι στην ομάδα της Κορίνθου.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε τις μεγάλες ευκαιρίες παρά μόνο την κεφαλιά του Ροκάι στο 5ο λεπτό από πλεονεκτική θέση και μια κεφαλιά του Αναστασόπουλου από χτύπημα κόρνερ που έφυγε επίσης άουτ.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος του Παναργειακού βρίσκοντας το γκολ στο 52ο λεπτό με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Πρίκα.

Μετά το 1-0 ο Παναργειακός είχε και άλλες ευκαιρίες με τους Γάσπαρη τετ α τετ, Χατζηβασιλειάδη σουτ από πλεονεκτική θέση, De Souza σουτ, Τσιράκη προβολή, που χάρη στην ικανότητα του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων το σκορ παρέμεινε μόνο στο 1-0.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Λιακόπουλος, Καρέλης, Σάαντο, Ροκάι, Πρίκας, Τσιώλης, Ροντρίγκες, Ελευθεριάδης, Ντε Σόουζα, Φλώρος.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Διάσσινος, Χατζής, Παπαχρήστος, Καλούσης, Αργυρόπουλος, Αναστασόπουλος, Ζαχαράκης, Χαλάτσης, Δεμιτζάκης, Παπουλής, Ροχάνο.

(Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.gr Ποδόσφαιρο Γ Εθνική: Παναργειακός - ΠΑΣ Κόρινθος 1-0