Α1 Αργολίδας: Ο Πανασιναϊκός νίκησε 4-2 τον Εθνικό Τολού (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Α1 Αργολίδας: Ο Πανασιναϊκός νίκησε 4-2 τον Εθνικό Τολού (φωτο-βίντεο)

Νοέμβριος 15, 2023 - 21:03

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Ένα ακόμα "πλούσιο" παιχνίδι πραγματοποιήθηκε για την 7η Αγωνιστική της  ΕΠΣ Αργολίδας. Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ φιλοξένησε τον ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟ  και ηττήθηκε με σκορ 2-4, σε ένα γεμάτο γήπεδο από φιλάθλους και των δύο ομάδων.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν αρκετά δυνατά στον αγώνα και κατάφεραν να προηγηθούν με 0-2 στο ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε στο 33' ο Καζάς  ενώ 11 λεπτά αργότερα διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα της Ασίνης ο Δωρής.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου ο Πανασιναϊκός πέτυχε και τρίτο τέρμα με τον Βλάχο. Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν την αντεπίθεση και μόλις στο 49' μείωσαν σε 1-3 με τον Τσίρο Νίκο και στο 56' έκαναν το 2-3, με γκολ του Τσίρου Κώστα.

Το παιχνίδι έγινε ντέρμπι, όμως ο Παπαμάρκου έδωσε την λύση στο 85' εξασφαλίζοντας τους 3 βαθμούς για την ομάδα του που έφτασε τους 12 και βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος. Από την άλλη πλευρά ο Εθνικός Τολού έμεινε στην 14η θέση με 4 βαθμούς.

Τον αγώνα σφύριξε ο Ευάγγελος Μανούχος έχοντας ως βοηθούς τον Ιωάννη Αργύρη και Ανδρέα Αργυρόπουλο.

Στην επόμενη αγωνιστική (8η) ,ο Εθνικός Τολού θα ταξιδέψει στο Λυγουριό (ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΤΟΛΟΥ) και ο Πανασιναϊκός υποδέχεται την ομάδα της Ν. Επιδαύρου (ΠΑΝΑΣΙΝΑΪΚΟΣ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ). Και  οι δύο αναμετρήσεις είναι προγραμματισμένες για την Κυριακή 19/11/23 15:00.

Γιάννης Στεφανίτσης

(φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

 

ArgolidaPortal.gr Ποδόσφαιρο Α1 Αργολίδας: Εθνικός Τολού - Πανασιναϊκός 2-4