Κύπελλο Αργολίδας: Πρόκριση του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στον ημιτελικό 1-0 την Κορωνίδα Κοιλάδας (φωτο-βίντεο)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Κύπελλο Αργολίδας: Πρόκριση του ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου στον ημιτελικό 1-0 την Κορωνίδα Κοιλάδας (φωτο-βίντεο)

Μάρτιος 21, 2024 - 22:35

φωτογραφία Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος

Σπουδαία πρόκριση πήρε ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου επί της Κορωνίδας Κοιλάδας για την ημιτελική  φάση του Κυπέλλου Αργολίδας.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε  δυναμικά ,με την ομάδα της Κοιλάδας να χάνει μεγάλη ευκαιρία στα πρώτα λεπτά να ανοίξει το σκορ. Στην συνέχεια και ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου δημιούργησε φάσεις αλλά το γκολ δεν ήρθε και οι δυο ομάδες έμειναν  στο 0-0. Έτσι  ,το παιχνίδι  οδηγήθηκε  στην παράταση .

 Στο πρώτο μέρος της παράτασης κυρίως μέσα από στατικές φάσεις έψαξαν το γκολ κάτι όμως που δεν συνέβη και παρέμεινε το 0-0. Ενώ όλοι πλέον σκέφτονταν την διαδικασία των πέναλτι ,ένα κόρνερ των γηπεδούχων στην καρδιά της περιοχής δεν απομακρύνθηκε σωστά από τους αμυντικούς της Κοιλάδας και ο Άντζελο Πάνο λύτρωσε την ομάδα του λίγο πριν την λήξη του αγώνα. Διαιτητές: Παπαγεωργόπουλος Ι., Μαυροκορδόπουλος Ν., Τούμπας Σ. (Παρατηρητής Διαιτησίας: Νενεκούμης Χαρίλαος)

Πλέον ο ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά την ομάδα του Παναργειακού, μια ομάδα που προέρχεται από την νίκη κορυφής κόντρα στην Κόρινθο και γλυκοκοιτάζει την Super League 2. Το άλλο ζευγάρι του ημιτελικού είναι Πανναυπλιακός κόντρα στην Ένωση Ερμιονίδας επίσης ομάδα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας. 

(ρεπορτάζ Στεφανίτσης Γιάννης, φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος)

ArgolidaPortal.gr Κύπελλο Αργολίδας: ΠΑΟΚ Κουτσοποδίου - Κορωνίς Κοιλάδας 1-0