Ειδήσεις

Ο υπ. ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Σπυρόπουλος θα επισκεφθεί την Αργολίδα

Μάιος 23, 2024 - 12:35

Την Παρασκευή 24 Μαΐου ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας Κ.Π.Ε. και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφθεί την Αργολίδα.

Ο κ. Σπυρόπουλος  θα πραγματοποιήσει ομιλία στο Ναύπλιο στις 12:30 στο Boutique Cafe (Λεωφ. Βασιλίσσης Αμαλίας 20).

 Στη συνέχεια θα βρεθεί στο Άργος στις 17:30 στο The Brothers Cafe (Πλατεία Αγίου Πέτρου)

Τρεις χιλιάδες παιδιά στην αναμονή για χειρουργείο στο Νοσοκομείο Παίδων «Η Αγία Σοφία»

Μάιος 23, 2024 - 11:30

Τρεις χιλιάδες παιδιά βρίσκονται στη λίστα αναμονής για να χειρουργηθούν στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία, αποκάλυψε η παιδοχειρουργός. Αγγελική Κρικρή και ενώ λόγω ελλείψεων σε ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό τα τακτικά χειρουργεία αναμένεται να σταματήσουν στις 31 Μαΐου, δηλαδή, από 1η Ιουνίου μπαίνει λουκέτο στα τακτικά χειρουργεία.

Οι συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών μηνύουν τους ιατροδικαστές - «Είχαν λάβει εντολή συγκάλυψης»

Μάιος 23, 2024 - 11:00

Σε μηνύσεις προς τους ιατροδικαστές που χειρίστηκαν την εθνική τραγωδία στα Τέμπη αλλά και σε πολιτικά πρόσωπα θα προχωρήσει ο Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023» όπως επεσήμανε η Μαρία Καρυστιανού.

Όσον αφορά τις μηνύσεις προς τους ιατροδικαστές η Μαρία Καρυστιανού επεσήμανε μιλώντας στον Αθήνα 9,84 ότι «δεν έπραξαν αυτό που έπρεπε να πράξουν. Προφανώς δέχτηκαν οδηγία να συγκαλύψουν γιατί λειτούργησαν έξω από κάθε πρωτόκολλο ελληνικό και ευρωπαϊκό».

Δ. Κουτσούλης: Κύριε Πρωθυπουργέ, σας προσκαλώ στη Μαιευτική - Γυναικολογική κλινική Άργους

Μάιος 23, 2024 - 10:20

Κύριε Πρωθυπουργέ, επισκέπτεστε στις 23 Μαΐου 2024 την πόλη του Άργους. Το ιδανικό, θα ήταν να έρθετε από τον αυτοκινητόδρομο που συνδέει τον τρίτο πληθυσμιακά νομό της Πελοποννήσου, με τον αυτοκινητόδρομο Αθηνών -Τρίπολης. Αλλά 10 χρόνια τώρα, οι περιφερειακές αρχές που στηρίξατε, ως παράταξη, δεν έκαναν κάτι! Ίσως χρειάζονται, 20 ή ακόμη και 30 χρόνια για να κατασκευαστούν 15-20 χλμ. αυτοκινητοδρόμου. Βλέπετε, δεν έχει σημασία μόνο η Ελλάδα να βάφεται μπλε τα βραδιά των εκλογών πρέπει και να υπάρχει.

Άργος: Εκδήλωση του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας

Μάιος 23, 2024 - 09:34

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Αργολίδας, την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024 και ώρα 7.30μμ στην Αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού Μέγας Αλέξανδρος στο Άργος:
- Χαιρετισμός από τον Διευθυντή του σχολείου
- Παραδοσιακοί Χοροί από το τμήμα Χορού
Διδασκαλία: Κωνσταντίνος Τάτσης (εκπαιδευτικός φυσικής Αγωγής με ειδικότητα παραδοσιακού χορού)

- Θεατρικό δρώμενο: Ο ΣΚΑΝΤΖΟΧΟΙΡΟΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ, του Toon Tellengen

ΕΟΠΥΥ: Ποιοι ασφαλισμένοι δεν θα πληρώνουν συμμετοχή στις διαγνωστικές εξετάσεις

Μάιος 23, 2024 - 09:20

Σύμφωνα με διευκρινιστική εγκύκλιο του ΕΟΠΥΥ ανακοινωνεται μια σειρά κατηγοριών ασφαλισμένων που εξαιρούνται από την υποχρέωση καταβολής των ποσών 1 και 3 ευρώ προκειμένου να υποβληθούν σε διαγνωστικές εξετάσεις. Ειδικότερα, οι κατηγορίες ασφαλισμένων είναι οι κάτωθι:

Για τις προληπτικές εξετάσεις που υπάγονται στο πρόγραμμα Δοξιάδη δεν προβλέπεται καταβολή του ποσού του ανωτέρω Νόμου, καθότι εντάσσονται σε καθεστώς ειδικής χρηματοδότησης από το Υπουργείο Υγείας και δεν υπόκεινται σε μηχανισμό αυτόματης επιστροφής.

Υποτροφίες από το Ελληνικό Ωδείο Άργους για το ακαδημαϊκό έτος 2024 - 2025

Μάιος 23, 2024 - 00:38

Το Ελληνικό Ωδείο Άργους με αφορμή τη συμπλήρωση 30 ετών λειτουργίας, προκηρύσσει υποτροφίες σπουδών σε όλα τμήματα του για το ακαδημαϊκό έτος 2024 - 2025.

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε σπουδαστές & σπουδάστριες που δε φοιτούν στο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΩΔΕΊΟ ΑΡΓΟΥΣ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2023 - 2024 & κατά το επόμενο έτος 2024 - 2025 θα βρίσκονται σε ένα από τα αντίστοιχα επίπεδα ωδειακών σπουδών της Μέσης (όλα τα έτη) ή του α' έτους Ανωτέρας(όπως αυτά ορίζονται με την ύλη του ΥΠ.ΠΟ.Α.)

Ερμής Κιβερίου: Για 4η συνεχή σεζόν κοντά μας προπονητής ο Νίκος Μητροσύλης

Μάιος 22, 2024 - 23:14

Μετά από σύντομη συνάντηση του προέδρου μας Θάνου Νταβέλου με τον προπονητή Νίκο Μητροσύλη επιβεβαιώθηκε η κοινή επιθυμία για την συνέχιση της συνεργασίας για την επόμενη χρονιά.

Ο Νίκος Μητροσύλης, ένας εξαιρετικός προπονητής που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αναγνώριση όλων μας με το ήθος και τις γνώσεις του, θα είναι για 4η συνεχή σεζόν κοντά μας, κάτι που δεν είναι και πολύ σύνηθες στο τοπικό και όχι μόνο ποδόσφαιρο. Δείχνει όμως την κουλτούρα και τον τρόπο σκέψης μας για τον αθλητισμό και τους ανθρώπους που τον υπηρετούν με τον σωστό τρόπο.

Ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Αργολίδας για τον θάνατο του Γιώργου Λαμπράκη

Μάιος 22, 2024 - 22:50

Την τελευταία του πνοή «άφησε» τα ξημερώματα σε ηλικία 65 χρονών, ο Γιώργος Λαμπράκης, γιος του βουλευτή της ΕΔΑ Γρηγόρη Λαμπράκη, που δέχθηκε δολοφονική επίθεση σαν σήμερα, πριν από 61 χρόνια.

Η ανακοίνωση της Επιτροπής Ειρήνης Αργολίδας:

Η Επιτροπή Ειρήνης Αργολίδας με βαθιά θλίψη και σεβασμό αποχαιρετά τον αντιπρόεδρό της ΕΕΔΥΕ Γιώργο Λαμπράκη, που «έφυγε» από τη ζωή τα ξημερώματα, σε ηλικία 65 χρονών.

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις