Ειδήσεις

Εύβοια: Αγωνιστικό αυτοκίνητο τούμπαρε στην 22η Ανάβαση Κύμης (vid)

Μάιος 27, 2024 - 09:20

Αγωνιστικό αυτοκίνητο διέφυγε της πορείας του σε στροφή την Κυριακή κατά τη διάρκεια της ανάβασης της Κύμης και τούμπαρε πριν να σταματήσει σε προστατευτικές μπάρες.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε τη στιγμή του ατυχήματος, από το eVIMA.gr, στον αγώνα της 22ης Ανάβασης Κύμης «Γιάννης Ηλιόπουλος», από τύχη δεν υπήρξαν θύματα καθώς το αυτοκίνητο κατέληξε σε μικρή απόσταση από θεατές.

Τελικά ο οδηγός του αγωνιστικού αυτοκινήτου δεν τραυματίστηκε.

Άνοιξε η πλατφόρμα για τα ακαθάριστα οικόπεδα στο gov.gr

Μάιος 27, 2024 - 09:20

Άνοιξε στο gov.gr η πλατφόρμα για τις δηλώσεις καθαρισμού οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων, Έτσι, τσουχτερά πρόστιμα θα πληρώσουν οι ιδιοκτήτες που δεν καθαρίσουν τα οικόπεδά τους. Παράλληλα οι ιδιοκτήτες πρέπει να υποβάλλουν μέχρι τις 31 Μαΐου 2024 τη δήλωση στο μητρώο καθαρισμού οικοπέδων και ακάλυπτων χώρων.

Μέσα από τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης ο πολίτης μπορεί να υποβάλει αίτηση καθαρισμού του οικοπέδου του αλλά και να κάνει καταγγελίες για ακαθάριστα οικόπεδα, ενώ ο δήμος θα καταχωρίζει τα στοιχεία από τις αυτοψίες που διενεργεί.

Ναύπλιο: Συνελήφθη 49χρονος με ναρκωτικά χάπια

Μάιος 27, 2024 - 09:01

Συνελήφθη, χθες (26.5.2024) το βράδυ, στο Ναύπλιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 49χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε -12- ναρκωτικά δισκία, τα οποία κατασχέθηκαν.
Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

Μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική: Ισοπαλία 1-1 μεταξύ Πανναυπλιακού - Απόλλων Ευπαλίου (φωτο-βίντεο)

Μάιος 26, 2024 - 23:26

Πανναυπλιακός - Ηρακλής: Δεν ήταν γραφτό να πανηγυρίσουμε από σήμερα την άνοδο της ομάδος μας στην Γ εθνική. Δυστυχώς στην σχεδόν μια προσπάθεια του Ευπαλίου στην περιοχή μας κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν στο 70 σε 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα.

Η ομάδα μας προηγήθηκε στο 24 λεπτό με τον Βασίλη Φλεβάρη μετά από ωραία προσπάθεια από δεξιά του Θεοδοσιάδη.

Αντίστροφη μέτρηση για τις Πανελλαδικές - Το πρόγραμμα

Μάιος 26, 2024 - 21:20

Την ερχόμενη εβδομάδα ξεκινούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις.

Ο αριθμός εισακτέων για το ακαδημαϊκό έτος 2024-25 θα ανέλθει στις 68.851, αυξημένος κατά 277 θέσεις σε σχέση με πέρυσι. Μεγάλο μέρος των θέσεων αφορά στο νέο τμήμα Ψυχολογίας που θα λειτουργήσει στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης (Διδυμότειχο).

Μπαράζ ανόδου στη Γ Εθνική, 6ος όμιλος: Αποτελέσματα - Βαθμολογία

Μάιος 26, 2024 - 20:35

Μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική - 6ος όμιλος.

Βίντεο Πανναυπλιακός Ηρακλής – Απόλλων Ευπαλίου 1-1   https://youtu.be/Yd2a9BGOmNc?si=OQHzmFQuFOSrd7fF

Αποτελέσματα 6η αγωνιστική   

ΑΟ Λουτράκι – Αμαρυνθιακός 2-3

Πανναυπλιακός Ηρακλής – Απόλλων Ευπαλίου 1-1 

 ΑΟ Θήβα – ΑΟ Ποταμιάς 3-0 α.α.

 Ρεπό:  Κερατσίνι

Βαθμολογία 6η αγωνιστική:

Συνελήφθη 46χρονος για εκκρεμή δικαστική απόφαση

Μάιος 26, 2024 - 20:20

Συνελήφθη, χθες (23.5.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή.

Ανήλικος έχασε τις αισθήσεις του σε μπαρ λόγω κατανάλωσης αλκοόλ - Συνελήφθησαν οι ιδιοκτήτες

Μάιος 26, 2024 - 19:50

Συνελήφθησαν, σήμερα τα ξημερώματα, στη Ναύπακτο, από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, δύο ιδιοκτήτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος και ένας ακόμη ενήλικος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου. 

Στη Δυτική όχθη ο Κασσελάκης - Μήνυμα αλληλεγγύης στον Παλαιστινιακό λαό

Μάιος 26, 2024 - 19:20

Στο Τελ Αβίβ έφτασε η αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ υπό τον Στέφανο Κασσελάκη.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, θα μεταβή στην Δυτική Όχθη με πρώτο σταθμό τη Βηθλεέμ. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα έχει συναντήσεις με εκπροσώπους της Παλαιστινιακής Αρχής και της Οργάνωσης για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης. Νωρίτερα, συνάντησε τον υπουργό Τουρισμού της Παλαιστίνης.

Ο κ. Κασσελάκης συνοδεύεται από την Τομεάρχη Εξωτερικών, Ρένα Δούρου, τον Τομεάρχη Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη και τον διπλωματικό σύμβουλο του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Σελίδες

Subscribe to Ειδήσεις