Ο Ερμής Κιβερίου 3-1 τον Τροιζηνιακό (φωτογραφίες)

Time to read
less than
1 minute
Read so far

Ο Ερμής Κιβερίου 3-1 τον Τροιζηνιακό (φωτογραφίες)

Σεπτέμβριος 29, 2015 - 09:56

Τι κι αν δεν παίζει φέτος Γ’ Εθνική και του έχουν φύγει παίκτες… ο Ερμής απέδειξε ότι φέτος θα είναι ανταγωνιστικός και θα έχει κόσμο στο γήπεδό του.

Η δουλειά που γίνεται στην ομάδα ξεκίνησε να αποδίδει καρπούς και ο Ερμής Κιβερίου δείχνει ότι δεν θα ακολουθήσει το παράδειγμα πολλών ομάδων που όταν υποβιβάζονται… κατρακυλάνε!

Καλή προετοιμασία, σοβαρή δουλειά, νέοι παίκτες και σταθερή διοίκηση είναι οι λόγοι που ο Ερμής φέτος αναμένεται ιδιαίτερα ανταγωνιστικός και σίγουρα για να περάσει κάποιος από την έδρα του θα πρέπει να… ματώσει.

Έτσι στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1’ Ερασιτεχνικής, ο Ερμής φιλοξένησε τον Τροιζηνιακό και σε ένα ωραίο παιχνίδι κατάφερε να επικρατήσει με σκορ 3-1 και να ξεκινήσει με νίκη τη σεζόν. Νίκη ψυχολογίας που ευχαρίστησε τους 200 περίπου φιλάθλους που παρακολούθησαν την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και με τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαπενταλέπτου ο Σακουλης άνοιξε το σκορ. Δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0 και με αυτό το σκορ οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Μπιτζής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 και το μόνο που κατάφερε ο Τροιζηνιακός ήταν να μειώσει σε 3-1 με έναν πρώην παίκτη του Ερμή, τον Γιάννη Καλυβόπουλο. Αυτό ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Μπατάκος Δ.): Παναγής, Φλεβάρης (58′ Σέχου), Κομνηνός, Σελλής, Φίλης, Καζάς, Οψιμούλης, Αδάμης (58′ Σαμαρτζής), Γιωργή (74’Βαρβουλέτος), Μπιτζής, Σάκουλης

ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΣ (Δ.Καραμάνης): Σωτηράκης, Σαμπάνης, Δελαπόρτας, Καπετανκωνσταντής, Σαχίνης (46′ λ.τρ. Σαμπάνης Γ., 75′ λ.τρ. Σούχλας Β.), Καλυβόπουλος, Σούχλας Α. (80′ Καλατζής), Χατζόπουλος, Σταματέλος, Πάνου